ЕВН Соопштенија

ЕВН Македонија – планирани прекини на 07.06.2018

Екипите на ЕВН Македонија ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа на локациите наведени во табелата во прилог. Ве известуваме дека заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со […]

ЕВН Соопштенија

ЕВН Македонија – планирани прекини од 19-ти до 21.05.2018

Екипите на ЕВН Македонија ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа на локациите наведени во табелата во прилог. Ве известуваме дека заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со […]

Вести

Повреден вработен во фирма ангажирана од ЕВН Македонија!

На 14.05.2018 година околу 15.00 часот, М.Р. (50) од Македонски Брод,  вработен во фирма која била ангажирана од ЕВН Македонија за монтирање ормари на ограден sид од куќа, се самоповредил.  М.Р., поставувајќи електричен кабел, со […]

Издвојуваме

Дали знате како да добиете некоја информација без да одите во некој од корисничките центри на ЕВН?

EВН Македонија е компанија чија главна дејност е дистрибуција и снабдување со електрична енергија во Република Македонија. На македонскиот пазар компанијата влезе во 2006-та година како дел од групацијата EVN и за кратко време прерасна […]

ЕВН Соопштенија

ЕВН: Без снабдување ќе останат населените места

Екипите на ЕВН Македонија ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа на локациите наведени во табелата во прилог. Ве известуваме дека заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со […]

ЕВН Соопштенија

Еве каде ќе работи ЕВН Македонија

Екипите на ЕВН Македонија ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа на локациите наведени во табелата. Ве известуваме дека заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енерија, […]

ЕВН Соопштенија

ЕВН најави исклучување на 28-ми

Екипите на ЕВН Македонија ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа на локациите наведени во табелата во прилог. Ве известуваме дека заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со […]

ЕВН Соопштенија

Дополнителни планирани прекини за 23.03.2018 – ЕВН

Екипите на ЕВН Македонија ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа на локациите наведени во табелата. Ве известуваме дека заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енерија, […]

ЕВН Соопштенија

Проверете каде ќе има прекини на електрична енергија на 22.03.2018 – ЕВН

Планирани прекини   Почеток Краj КЕЦ Адреса 2018-03-22 09:00 2018-03-22 11:00 Струмица Радовиш: репетиторите на место викано Пожар на МРТВ, ЕВН, МВР, Канал 5 телевизија, Сител телевизија, ОНЕ-ВИП, Македонски телеком. 2018-03-22 10:00 2018-03-22 14:00 Штип […]

ЕВН Соопштенија

Проверете дали ќе има прекини на електрична енергија кај вас – ЕВН

Екипите на ЕВН Македонија ќе работат на реконструкција и модeрнизирање на дистрибутивната мрежа на локациите наведени подолу. ЕВН Македонија известува дека заради реализација на инвестиционите зафати за подобрување на квалитетот во снабдувањето со електрична енерија, […]