Грчева: Уште Албин Курти од Косово ни фали да ни држи лекции


Уште Албин Курти од Косово ни фали да ни држи лекции.
Дали албанскиве партии некогаш ќе ја почувствуваат Македонија како своја, дали не ги боли грбот од веднење кичма пред “поголемите” Албанци кај комшиите, дали и натаму ќе се однесуваат како кукли на конци? Зошто воопшто постојат како партии, кога мозокот на нивното однесување е кај другите Албанци?
Нели се срамат и пред своите гласачи?

 

 


 

До кога ќе ги тресе синдромот на потчинетост и инфериорност?

После се што добија од оваа држава, треба да се засрамат и конечно самораспуштат кога по свое мислење одат кај Еди Рама и Курти.

Никакви платформи и други будалаштини веќе не проаѓаат. Ниту Устав ќе се менува!!!