Грчева: Што држава сме ние?


Заради Грција го сменивме Уставот
Бугарија бара да го смениме Уставот
Еди Рама и Албанија даваат упатства како да се промени нашиот Устав

 

 


 

Што држава сме ние? Како воопшто оваа марионетска власт, наметната со “шарена револуција” инсценирана и платена од надвор може некој да ја смета за своја?

Глобалисти, во парчиња ќе одите. Суверенитетот на државите назад!!!