Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е понеделник, 16 јануари 2023 година, 16-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 349 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 59 минути, а ќе зајде во 16 часот и 28 […]

Астрономски календар

Астрономски календар

– Денеска е недела, 15 јануари 2023 година, 15-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 350 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 59 минути, а ќе зајде во 16 часот и 27 […]

Астрономски календар

Астрономски календар

– Денеска е сабота, 14 јануари 2023 година, 14-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 351 ден. Сонцето во Скопје изгреа во 7 часот, а ќе зајде во 16 часот и 26 минути. Денов трае […]

Астрономски календар

Астрономски календар

 Денеска е петок, 13 јануари 2023 година, 13-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 352 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 7 часот, а ќе зајде во 16 часот и 25 минути. Денов трае […]

Астрономски календар

Астрономски календар

 Денеска е четврток, 12 јануари 2023 година, 12-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 353 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 7 часот и 1 минута, а ќе зајде во 16 часот и 24 […]

Астрономски календар

Астрономски календар

 Денеска е среда, 11 јануари 2023 година, 11-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 354 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 7 часот и 1 минута, а ќе зајде во 16 часот и 22 минути. […]

Астрономски календар

Астрономски календар

Денеска е вторник, 10  јануари  2023 година, 10-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 356 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 6 часот и 17 минута, а ќе зајде во 16 часот и […]

Астрономски календар

Астрономски календар

 Денеска е понеделник, 9  јануари  2023 година, 9-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 356 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 7 часот и 1 минута, а ќе зајде во 16 часот и […]

Астрономски календар

Астрономски календар

– Денеска е недела, 8 јануари  2023 година, 8-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 357 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 7 часот и 2 минути, а ќе зајде во 16 часот и […]

Астрономски календар

Астрономски календар

– Денеска е сабота, 7 јануари  2023 година, 7-иот ден во годината. До крајот на годината остануваат 358 дена. Сонцето во Скопје изгреа во 7 часот и 2 минути, а ќе зајде во 16 часот и […]