Почитуван читателу!

Опсервер.мк е идеја која се роди од желбата да се дознаат вистинските информации од Македонија и од Светот.

Опсервер.мк е огледало на новинарството во својата оригинална форма.

Ви благодариме за Вашиот интерес и поддршка.

Тимот на Опсервер.мк