September 25, 2023Опозиција


Интересно

Најкраткиот љубовен состанок во историјата прекинат за само 30 секунди, по специфично прашање

Емисијата за запознавања „Копче“ (The Button), којашто се прикажува на британската ТВ Би-би-си, доби доста непријатна димензија откако обожавател на „Марвел“ стриповите и филмовите грубо одби девојка која нема ист вкус. Во емисијата, двајца седат [...]

Ние на instagram

[instagram-feed]